Even voorstellen…..

"Nails Education Studio is ontstaan uit passie voor het nagelvak en dat zult u zeker merken en voelen als u een cursus of workshop bij mij volgt. 

Ik ben in 1999 begonnen met nagelen en zit dus inmiddels al heel wat jaren in het nagelvak als Allround Nagelstyliste. Sinds januari 2015 geef ik cursussen en workshops omdat ik mijn kennis en ervaring graag overdraag aan starters in het vak. Dit doe ik met heel veel plezier!

Ik heb in alle varianten die er zijn gewerkt, een eigen schoonheidssalon, tafelhuur als zzp'er in een beauty salon, van huis uit gewerkt en ook op huisbezoek gaan. Ik kan dus overal over meepraten en adviseren. 

Zoals vele nagelstylisten ben ik van huis uit gestart met nagelen. Daarna ben ik in 2003 begonnen met mijn eerste eigen studio waar ik 3 jaar zelfstandig kunstnagels, manicure- en pedicure behandelingen uitvoerde. Toen dit erg goed liep heb ik in 2006 Beauty Lodge geopend. Dit was een grote beauty salon met meer alle beauty behandelingen onder 1 dak. Dit deed ik uiteraard niet alleen maar met een team van beauty professionals. En toen is het les geven in nagelstyling begonnen, ik begon met het opleiden van mijn eigen medewerkers voor behandelingen in de zaak. In 2010 is deze salon verkocht en ben ik weer een paar jaar van huis uit en op locatie gaan werken. Nails Education Studio is gestart in Aalsmeer, waar ik 2 jaar een ruimte deelde met een schoonheidsspecialiste. Maar omdat ik de gelegenheid kreeg mijn cursussen bij Karma Beauty te geven heb ik de locatie in Aalsmeer opgeheven.

En nu geef ik met veel passie en plezier behandelingen en cursussen op het in Amsterdam aan de Noordhollandstraat 2A, waar ik een fijne werkplek heb met veel privacy en persoonlijke aandacht.